Online KRESZ-tanfolyam vagy tantermi?

Néhány éve egyre népszerűbb a tantermi képzés mellett az online KRESZ-tanfolyam, így ma már szinte minden autósiskola kínálatában megtalálod ezt is. Viszont óhatatlanul felmerül a kérdés, kinek melyiket érdemes választani? Ezért itt most mindkét képzési fajtának összeszedtük az előnyeit, remélve, hogy tudunk segíteni a döntésben.

Online KRESZ-tanfolyam - Vida Autósiskola
Online KRESZ-tanfolyam - Vida Autósiskola

E-learning (online) képzéssel:
– regisztráció után azonnal el tudod kezdeni a tanfolyamot
– a teljes elméleti tananyagot eléred otthonról, így nem kell bejárnod a tantermi oktatásra heti rendszerességgel
– nem számít milyen messze vagy a tanteremtől, akár más városban, sőt külföldön is elvégezheted a tanfolyamot
– az oktatóteremhez való utazás költségeit és idejét megspórolhatod
– teljes mértékben a saját időbeosztásod szerint tudsz tanulni, nem kell alkalmazkodnod a csoport és az órák üteméhez, így sokkal gyorsabban végigérhetsz a tananyagon (ez a tanulási szabadság viszont azt is magában hordozza, hogy halogatva, “majd holnap” jelszóval sokkal lassabban haladsz, mint a tantermesek – a saját szorgalmadon múlik minden!)
– rendszeresen lehetőséged van ellenőrizni a tudásod a fejezetek végén lévő ellenőrző kérdésekkel – így láthatod, mennyi van még hátra az elméleti vizsgáig
– a tapasztalat az, hogy napi 2 órás tanulással nagyjából 2 hét alatt végezhető el kényelmesen az online KRESZ- tanfolyam; vizsgára jelentkezni csak akkor tudsz, ha befejezted a teljes képzést

Tantermi képzéssel:
– jó hangulatban, közösségben tanulhatsz, 15- 20 fős csoportban
– az oktató és a társak ösztönöznek a tanulásban, nem vagy magadra utalva
– az órákon az oktatód kiemeli a lényeget, megmagyarázza a nehezebben érthető részeket, szemlélteti őket – egyszóval, könnyebben elsajátíthatóvá varázsolja Nektek a KRESZ-anyagot
– és persze ilyenkor, ha vannak kérdéseid, azonnal fel is teheted őket neki, így megbízható választ kaphatsz rájuk
– a képzés kb. 4 hétig tart, 28 x 45 perces órát jelent; ezeket heti 2-3 alkalommal tartjuk, alkalmanként 4 tanórát

Iskolánk együttműködik az országos eduKRESZ-szel, mely gyakorlóprogramot biztosít az elméleti vizsgához. A gyakorlóprogram a vizsgán előfordulható kérdésbankot tartalmazza, így növelve a vizsga sikerességének esélyét.

Autósiskolánk ezen felül extra ajándékot kínál e-learninges tanulóinknak: az online KRESZ-tanfolyam tananyaga mellett lehetőségük van három alkalommal személyes konzultációra, ahol a tantermi órákat vezető oktatónak tehetik fel kérdéseiket vagy beszélhetik meg a bonyolultabb részeket. Jelenleg ezt tartják a leghatékonyabb képzési formának.

Zárásként összegyűjtöttük Neked azokat a további információkat, amiket jó, ha tudsz a KRESZ-tanfolyam és vizsga kapcsán.

  • A 20 év alatti sikeres vizsgázóknak járó 25000 Ft-os állami támogatásról itt olvashatsz.
  • Mindent, amire szükséged lesz KRESZ-vizsgán, összegyűjtöttünk itt.
  • Ha pedig a következő lépésen töröd a fejed, hadd segítsünk ezzel a cikkel!
Close Menu
×

Cart