Hogyan tudok jelentkezni?

Sokakban megszületik az ötlet, hogy szeretnének jogosítványt szerezni.
Ilyenkor általában rögtön 2 kérdéssel szoktunk találkozni. Az egyik, hogy melyik autósiskolát válasszam, a másik, hogy hogyan kell beiratkozni.

Mi most a második kérdéssel fogunk foglalkozni. (Az első kérdésre a választ itt találod.)

Hogyan tudok jelentkezni?
Hogyan tudok jelentkezni?

Tehát: Mit kell csinálnod, hogy elkezdhesd a KRESZ-képzést?

1. Nézz szét a kiválasztott autósiskola honlapján és keress jelentkezési/elérhetőségi lehetőségeket.
A Vida Autósiskola honlapján például több helyen egy-egy kék jelentkezés gomb van elhelyezve. Ilyenkor csak meg kell adnod a kért adatokat és már túl is jutottál az első fázison.
Abban az esetben, ha olyan autósiskolát találtál, akinél nincs ilyen lehetőség, keresd ki a honlapján a telefonszámát/e-mail címét és írj neki vagy hívd fel. Ezzel el is kezdődik a jelentkezés folyamata. 

2. Ha online jelentkeztél, akkor fogsz kapni egy e-mailt, melyben leírják a további tudnivalókat. Ilyen például a fizetési lehetőség vagy tantermi oktatásnál a tanfolyam kezdete.

3. Ha kiválasztottad, hogy készpénzzel vagy utalással szeretnél fizetni, akkor megbeszélitek az ezzel kapcsolatos részleteket, majd ki kell fizetned az első részletet. Ilyenkor általában a KRESZ-tanfolyam összegét kérik el az autósiskolák.

4. Miután befizetted a megfelelő összeget, rövid időn belül kezdődik a tanfolyamod. Innentől kezdve már szerepelsz az autósiskola nyilvántartásában, ha bármi problémád van, ők tudnak Neked segíteni.

Ez a folyamat képzési formák és autósiskolák szerint kissé változhat, de általában ez felépítése a folyamatnak.

 

Ha nálunk szeretnél megtanulni vezetni, itt is a remek alkalom, hogy elindítsd saját jogsiszerzésed! Jelentkezz akár azonnal online (katt ide), vagy keress bizalommal elérhetőségeink egyikén (ezeket pedig megtalálod itt)!

Ha pedig tovább olvasgatnál, hadd ajánljunk néhány hasonló témát:

  • a tanfolyam teljes menetéről olvass itt!
  • kezdd a KRESZ-szel! Online tanfolyam vagy tantermi: a két képzési forma minden előnye és hátránya itt.