A jogosítványszerzés első lépcsőfoka az elméleti (KRESZ-) tanfolyam. Ezt akkor tudod elkezdeni, ha befizeted a díját. Azért, hogy minél gördülékenyebben és gyorsabban el tudj indulni ezen az úton, lehetőséged van rá, hogy most azonnal kifizesd. Itt meg tudod tenni banki átutalás vagy bankkártyás fizetés formájában – ha készpénzzel szeretnéd, akkor meg kell várnod, míg személyesen találkozunk (ez a verzió most, a járványhelyzetben sajnos lehetetlen, a járvány végéig szüneteltettük a személyes ügyfélfogadást).
A fizetést a “Kosárba teszem” gombra kattintva tudod elindítani.

44.000 Ft

Miért éri meg minél hamarabb kifizetni?

Hadd meséljünk el egy rövidke történetet! Két barátnő június 15-én együtt jelentkezett a tanfolyamra, mert elhatározták, hogy a nyári szünetben megszerzik a jogosítványukat. Egyikük azonnal befizette az oktatás díját és elkezdett tanulni. Másikuk viszont úgy döntött, később kezdi el kicsivel. Teltek-múltak a hetek, az első lány levizsgázott elméletből, és felhívta a másikat, hogy ő már vezet. A második lány ekkor kapott a fejéhez: Úristen, teljesen elfelejtette, így biztosan nem végez szeptemberre, akkor pedig újra kezdődik a tanítás és jön a rossz idő is!

Sokszor tapasztaljuk azt, hogy jelentkezés után, az egyébként lelkes tanulóink is elfeledkeznek a tanfolyamról, és csak napok vagy hetek múlva jut eszükbe, hogy még nem kezdték el valójában. Ez mind elvesztegetett idő – ha már elhatároztad, hogy megtanulsz vezetni, miért ne kezdenéd el most rögtön?