Köszönjük a jelentkezésedet! Hamarosan felkeresünk e-mailben és ott is visszaigazoljuk a beiratkozásodat, addig azonban hadd kínáljunk fel Neked egy további lehetőséget.

Akció!

Spórolj meg 10%-ot a KRESZ-tanfolyam árából! Ha 10 percen belül befizeted a teljes tanfolyam első részletét, akkor a kedvezményes ár mellett, korábban elkezdheted a képzést is.
A fizetést a “Kosárba teszem” gombra kattintva tudod elindítani.

39.600 Ft

Miért éri meg már most kifizetni?

Hadd meséljünk el egy rövidke történetet! Két barátnő június 15-én együtt jelentkezett a tanfolyamra, mert elhatározták, hogy a nyári szünetben megszerzik a jogosítványukat. Egyikük azonnal befizette az oktatás díját és elkezdett tanulni. Másikuk viszont úgy döntött, később kezdi el kicsivel. Teltek-múltak a hetek, az első lány levizsgázott elméletből, és felhívta a másikat, hogy ő már vezet. A második lány ekkor kapott a fejéhez: Úristen, teljesen elfelejtette, így biztosan nem végez szeptemberre, akkor pedig újra kezdődik a tanítás és jön a rossz idő is!

Sokszor tapasztaljuk azt, hogy jelentkezés után, az egyébként lelkes tanulóink is elfeledkeznek a tanfolyamról, és csak napok vagy hetek múlva jut eszükbe, hogy még nem kezdték el valójában. Ez mind elvesztegetett idő – ha már elhatároztad, hogy megtanulsz vezetni, miért ne kezdenéd el most rögtön?