Autósiskolánkról

Autósiskolánkban több, mint 25 éve arra törekszünk, hogy tanulóinkból magabiztos sofőrök válhassanak.

26

Év tapasztalat

17

Oktató

7 000+

Levizsgázott tanuló

2 000+

Megtartott vezetési óra havonta

25

év tapasztalat

17

oktató

7 000+

levizsgázott tanuló

2 000+

megtartott vezetési óra havonta

Tanulóink szerint...

Mónika (Facebook)
Tovább olvasom
"Érdemes itt tanulni, kiváló elméleti és gyakorlati oktatás."
Péter (Facebook)
Tovább olvasom
"Kedves, segítőkész lelkes csapat! Azért vannak, hogy te levizsgázz! Nyugodt körülmények között. Náluk az 50 perces óra inkább 60 perc! Korrektek az oktatók és nagyon nyugodtak. Én nagyon ajánlom és aki nem hiszi, keressen meg nyugodtan :)"
Róbert (Facebook)
Tovább olvasom
"Vida Imi Debrecen legjobb oktatója minden elfogultság nélkül"
Katalin (Facebook)
Tovább olvasom
"Nagyon alaposan felkészítik a tanulót. Gergőnek elsőre sikerült, pedig nulláról indult!!! Köszönet érte a sok türelemért. További sok sikert a csapatnak."
Emese (Facebook)
Tovább olvasom
"Nagyon korrekt volt az egész oktatás. A kresz, az egészségügy és a forgalmi is. Nagyon elégedett vagyok. Kiváló oktatók! Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Gabriella (Facebook)
Tovább olvasom
"Tíz év kihagyás után újra kellett tanulnom vezetni. Sok mindent elfelejtettem és mindenképp egy türelmes oktatót kerestem, akit meg is találtam Feri bácsi személyében. Nem csak türelmes, de nagy figyelmet fektet a biztonságos vezetésre is. Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Vida Autósiskolát, ajánlom mindenkinek!"
László (Facebook)
Tovább olvasom
"15 év kihagyás után akartam újra megtanulni a vezetés fortélyait. Ebben kaptam professzionális segítséget az autósiskolától, és különösképpen Mercs Richárd oktatótól. Richárd nemcsak naprakész és kiváló szaktudással rendelkezik, hanem egy remek ember is. Óriási türelemmel segített mind a 24 gyakorlóórán a KRESZ és a vezetéstechnika felfrissítésében. Mindenkinek bátran ajánlom a Vida autósiskolát, aki szeretné a tudását csiszolni, és magabiztosságot szerezni az utakon."
Kata (Google értékelés)
Tovább olvasom
"Nagyon jó oktatót kaptam. Türelmes és rendes volt soha nem emelte fel a hangját. Jól éreztem magam mellette. És elsőre sikeres vizsgákat tettem. Mindenből."
Monyca (Facebook)
Tovább olvasom
Szeretném megköszönni itt is Gömöri Szabolcsnak a sikeres vizsgàmat! Bàtran ajànlom mindenkinek mivel az egyik legjobb és legtürelmesebb oktató! Egy màsik iskolàból jöttem àt, de nagyon sajnalom hogy nem itt kezdtem mert màr rég meglenne a jogosítvanyom! Köszönöm mégegyszer 😇 😇
Bettina (Facebook)
Tovább olvasom
Szép estét.Vida Imrénél tettem a napokba sikeres vizsgát.Büszkén jelentem mindenböl elsöre.A felkészítes maximális odaadással történt.Korrent rendes oktatás volt az elmúlt honapokba.Imre nagyon türelmes volt velem végig pedig nem egyszer lett volna lehetöség a hang emelésre de egyszer sem történt meg.Az auto mindig kifogástalan állapotban volt.Imre pedig pontos és rugalmas volt bármilyen problémárol volt szó.Bármi féle probléma merült fel mindig idöbe elöre telefonon értesítve voltam.És még egyszer köszönöm a felkészítés.és csak annyit tudok javasolni annak aki még gondolkozik melyik iskolát vállassza hogy ebben az iskolában minden meg van amire egy tanuló vágyik.
Krisztina (Facebook)
Tovább olvasom
Mindenkinek meleg szivvel ajánlom a Vida autósiskolat! Külön köszönet és tisztelet Mercs Richard Zsolt oktatomnak,aki türelemmel,magas szakmai színvonalon segitett,régi jogositvanyomat ,újraéleszteni, és biztonsággal megtanítani vezetni a mai közlekedési moralban. Minden óra új ismeret,rengeteg tapasztalat,egy pozitív élmény volt,amit nagyon köszönök! Sok sikert kívánok Önöknek és nagyon jó egészséget az autósiskola minden dolgozójának! Viszem a jó hiruket mindenhová! Tisztelettel: Pavlenka Krisztina,Kardiológiai Klinika oszt.vez.fonovere.
Máté (Facebook)
Tovább olvasom
Ajánlom mindenkinek az autósiskolát, kiváló az elméleti és a gyakorlati felkészítés is.
Előző
Következő

Oktatóink