Autósiskolánkban több, mint 25 éve arra törekszünk, hogy tanulóinkból magabiztos sofőrök válhassanak.

  • automata sebességváltós oktatásra is lehetőséged van
  • mozgáskorlátozott oktatás egyedül a megyében
  • részletfizetési lehetőséged is van
  • e-learning képzésünkkel az elméletet otthonról is elsajátíthatod
  • az elsősegély-tanfolyamot is elvégezheted nálunk

25

Év tapasztalat

15

Oktató

1000+

Levizsgázott tanuló

10000+

Megtartott vezetési óra havonta

25

év tapasztalat

15

oktató

7 000+

levizsgázott tanuló

2 000+

megtartott vezetési óra havonta

Tanulóink szerint...

Tanulóink szerint...

Mónika
"Érdemes itt tanulni, kiváló elméleti és gyakorlati oktatás."
Péter
"Kedves, segítőkész lelkes csapat! Azért vannak, hogy te levizsgázz! Nyugodt körülmények között. Náluk az 50 perces óra inkább 60 perc! Korrektek az oktatók és nagyon nyugodtak. Én nagyon ajánlom és aki nem hiszi, keressen meg nyugodtan :)"
Róbert
"Vida Imi Debrecen legjobb oktatója minden elfogultság nélkül"
Katalin
"Nagyon alaposan felkészítik a tanulót. Gergőnek elsőre sikerült, pedig nulláról indult!!! Köszönet érte a sok türelemért. További sok sikert a csapatnak."
Emese
"Nagyon korrekt volt az egész oktatás. A kresz, az egészségügy és a forgalmi is. Nagyon elégedett vagyok. Kiváló oktatók! Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Gabriella
"Tíz év kihagyás után újra kellett tanulnom vezetni. Sok mindent elfelejtettem és mindenképp egy türelmes oktatót kerestem, akit meg is találtam Feri bácsi személyében. Nem csak türelmes, de nagy figyelmet fektet a biztonságos vezetésre is. Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Vida Autósiskolát, ajánlom mindenkinek!"
László
"15 év kihagyás után akartam újra megtanulni a vezetés fortélyait. Ebben kaptam professzionális segítséget az autósiskolától, és különösképpen Mercs Richárd oktatótól. Richárd nemcsak naprakész és kiváló szaktudással rendelkezik, hanem egy remek ember is. Óriási türelemmel segített mind a 24 gyakorlóórán a KRESZ és a vezetéstechnika felfrissítésében. Mindenkinek bátran ajánlom a Vida autósiskolát, aki szeretné a tudását csiszolni, és magabiztosságot szerezni az utakon."
Kata
"Nagyon jó oktatót kaptam. Türelmes és rendes volt soha nem emelte fel a hangját. Jól éreztem magam mellette. És elsőre sikeres vizsgákat tettem. Mindenből."
Előző
Következő

Oktatóink

Oktatóink

Close Menu