Hogyan takarítsak meg pénzt a jogsim árából?

Egy jogosítvány megszerzése nem olcsó, ezt mindenki tudja. 
Azonban több lehetőséged is van arra, hogy lecsökkentsd a költségeidet.

2018. július 1-je óta a 20. életévüket be nem töltött tanulók 25 000 Ft-os állami támogatást igényelhetnek a KRESZ-tanfolyamra. Amennyiben a vizsga időpontjában 20 év alatti vagy és sikerül a KRESZ-vizsgád, az állam visszafizeti az elméleti képzésed díját, de legfeljebb 25 000 Ft-ot. Így gyakorlatilag ennyivel már csökken a jogsid ára. (Erről bővebben itt olvashatsz.)

A legköltségesebb rész a gyakorlati oktatás, azonban itt is tudsz tenni azért, hogy minél kevesebb órát kelljen venned a sikeres vizsgához (de persze a kötelező 30 órát muszáj levezetned). Autósiskolánk olyan programot fejlesztett tanulói számára, amellyel otthon, 2 vezetési óra között is tudnak gyakorolni. A feladatok az órák tematikája szerint vannak felépítve, így mindig tudják, akár az oktatójukkal konzultálva is, melyik órájukra miből készüljenek fel, mit ismételjenek át. A program használatához nincs szükség kormányra vagy hasonló berendezésekre, mivel elsősorban arra fókuszál, hogy az “elméleti”, háttértudást gyakorolják be rutinszerűen a tanulók, így ne okozzon gondot egy-egy parkolás vagy kereszteződésbeli helyzet. A tapasztalat az, hogy ezzel tanulóink könnyebben és gyorsabban elsajátítják a szükséges tudást és így sikeresebben vizsgáznak – ezzel bőven megtérül számukra a program ára, hiszen olcsóbb, mint kifizetni a helyette vett pótórákat.

Ezekkel a lehetőségekkel jelentősen le tudod csökkenteni a tanfolyam díját, ha szemfüles vagy. Ezek után már gondolkodhatsz, mit fogsz venni a megspórolt pénzből…