Képgaléria

Az álmosdi falunap résztvevői vagyunk évek óta, igyekszünk az érdeklődő kicsiknek-nagyoknak érdekes, oktató célú játékokkal szolgálni.

A KRESZ- és gyakorlati oktatás mellett elsősegélynyújtó-tanfolyamot is szervezünk. Tanulóink nagy szakmai múlttal és felkészültséggel rendelkező oktatóktól sajátíthatják el a megfelelő tudást.

Igyekszünk minél több eszközt felhasználni arra, hogy tanulóink maradandó tudást szerezzenek. Így 2019 nyarán az egészségügyi tanfolyamunkat a Debreceni Irodalom Házában, a “Hivatás az életért” című Mentéstörténeti Kiállításon tartottuk, ahol nem csak az alapokkal, hanem a mentősök történetével is megismerkedhettek tanulóink.

Büszkék vagyunk arra, hogy oktatóink növekvő létszáma közösséget alkot, melyet rendszeres, munkán kívüli találkozásokkal építünk. 

A Covid-19 okozta járványhelyzetre autósiskolánk az elsők között reagált, sikerült azonnal segíteni azokat a tanulóinkat is, akik eredetileg tantermi képzésre szerettek volna járni. A kötelező “pihenő” után pedig újult erővel vághattunk bele a teljes oktatásba.